Societat

La facultat de la UB del Raval reprèn les seves classes amb normalitat

Pla Bolonya

La facultat de Filosofia, Geografia i Història de la UB, situada al barri del Raval, ha recuperat la normalitat aquest divendres i s'hi torna a donar classes després de dos dies de paralització pels piquets organitzats pels estudiants anti-Bolonya, que encara mantenen tancades al deganat de la Facultat de Ciències de l'Educació de la UAB.

Fonts de la Universitat de Barcelona (UB) han informat que a Filosofia i Geografia i Història s'han pogut reprendre les classes davant l'absència aquest matí dels piquets que havien impedit l'entrada els dos últims dies en aquest campus del Raval.

La decisió de permetre la represa de les classes va ser presa ahir dijous per l'assemblea d'estudiants d'aquest campus. Una brigada de neteja de la universitat està esborrant les pintades fetes pels estudiants.

Una vintena de persones han dormit, aquesta passada nit, a les facultats de la UB i la UAB que encara es mantenen ocupades.

La normalitat relativa ha tornat als campus universitaris catalans després de la jornada d'aturada convocada dijous per les organitzacions estudiantils anti-Bolonya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.