Societat

Desallotgen 50 persones per un incendi a Sabadell

Els Bombers de la Generalitat han informat que l'incendi s'ha declarat cap a les 23.00 hores de diumenge per causes que encara es desconeixen i que no ha provocat ferits

Un incendi ha cremat aquesta matinada un edifici de planta baixa i dos pisos de Sabadell i ha obligat a desallotjar a 50 persones que viuen en tres immobles pròxims com a mesura preventiva, encara que no s'han produït ferits.

Els Bombers de la Generalitat han informat que l'incendi s'ha declarat cap a les 23.00 hores per causes que encara es desconeixen a l'edifici situat al número 78 del carrer Sentmenant.

Tècnics municipals revisaran aquest dilluns al matí l'estat de l'estructura de l'edifici, que ha resultat completament afectada pel foc, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Un total de 16 dotacions de bombers han treballat en l'extinció del foc, que ha quedat controlat cap a les 2.45 hores, encara que cinc dotacions han continuat treballant a la zona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.