Societat

Els bombers rescaten el camioner atrapat en un accident a la N–320 després d'hores de treball

S'ha obert un carril i ara es dóna pas alternatiu als vehicles que han de transitar per la N–230, a Pont de Suert

Els Bombers de la Generalitat ha pogut rescatar, cap a dos quarts d'onze del matí, el conductor del camió que havia quedat atrapat a l'interior de la cabina després de patir un accident a les 8.30 a la N-230, a Pont de Suert.

L'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 118 de la carretera N-230, en terme municipal del Pont de Suert (Alta Ribagorça) en sentit Lleida. Les tasques dels serveis d'emergència han obligat a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa des d'un quart de vuit del matí. Una hora més tard s'ha obert un carril per donar pas alternatiu als vehicles que han de transitar per aquesta carretera.

El camioner que es trobava atrapat entre la ferralla del vehicle que ha quedat bolcat de cara a la vessant de la muntanya amb la qual havia topat, dificultant el seu accés. L'accidentat ha resultat ferit però la seva vida no córre perill, segons han explicat els bombers, que han destinat cinc dotacions del cos al lloc del sinistre. Tot i que l'accident ha tingut lloc en sentit Lleida, les tasques dels serveis d'emergència han obligat a tallar la carretera en ambdós sentits de la marxa des d'un quart de vuit del matí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.