Societat

Dues persones mortes i quinze d'intoxicades en un incendi a Arenys de Munt

El foc ha afectat un edifici de sis plantes del qual ha calgut evacuar una trentena de persones

Un matrimoni de 81 anys ha mort i quinze veïns han estat traslladats a l'hospital de Mataró amb símptomes d'intoxicació a conseqüència d'un incendi registrat en un habitatge situat en un edifici de sis plantes de la localitat d'Arenys de Munt.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, el foc s'ha iniciat a les 04.58 hores a la porta segona del tercer pis de l'immoble, situat al número 20 de la riera Subirats d'aquesta població, per motius que encara es desconeixen.

El foc, que s'ha extingit a les 05.34 hores, ha obligat a evacuar una trentena de persones, com a mesura de precaució, i diversos veïns s'ha refugiat juntament amb els Bombers als balcons de casa seva.

Les mateixes fonts han assenyalat que efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local han registrat l'edifici, una vegada extingit el foc, per confirmar que no hi havia cap persona a l'interior i per comprovar com ha afectat l'incendi a l'edifici.

En les tasques d'extinció del foc han participat set dotacions dels Bombers de la Generalitat i fins al lloc dels fets s'han desplaçat també els Mossos d'Esquadra i efectius sanitaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.