Societat

Detingut un home a Gavà ferit després d'una persecució policial i un tiroteig

La Policia Local de Gavà va detenir dilluns passat un home fugit d'un centre penitenciari després d'una persecució en què els agents van disparar diversos trets contra el vehicle del sospitós.

El detingut va aparèixer amb una ferida de bala a l'esquena després de sortir del cotxe, un tot terreny que havia estat robat. Fonts de la Policia Local de Gavà no han confirmat ni desmentit en declaracions a l'ACN si la bala que va ferir al delinqüent havia estat disparada pels agents que el perseguien. "Van disparar a les rodes del vehicle", han reiterat aquestes fonts. Actualment s'investiga si la ferida d'arma de foc va ser causada per l'acció policial o si era anterior a aquests fets.

Els fets van succeir durant la nit de dilluns a la zona de La Sentiu, a Gavà (Baix Llobregat) després que un vehicle xoqués contra un fanal. L'avís d'un veí alertant d'un accident de trànsit protagonitzat per un vehicle tot terreny va activar les alarmes. I és que, un cop els agents s'hi van arribar, el conductor va fugir a tota velocitat a través de la carretera que connecta La Sentiu amb el nucli urbà de la localitat, circulant d'un cantó a l'altre de la via. Mentre una patrulla perseguia el tot terreny a gran velocitat, altres agents de la Policia Local preparaven el dispositiu.

El vehicle estava ocupat per una segona persona, que va decidir saltar en marxa després de passar el control policial. Instants després, el sospitós es va estavellar contra una paret. Tot i que l'ocupant del vehicle va intentar escapar, els agents li van impedir i el van arrestar. "Llavors van apreciar que estava ferit de bala a l'esquena i el van portar a l'Hospital de Bellvitge", han assegurat fonts de la Policia Local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.