Societat

Cinc accidents de trànsit deixen cinc morts aquest cap de setmana a les carreteres

Trànsit

El balanç de víctimes a la xarxa viària catalana del cap de setmana ha estat de cinc persones mortes i tres ferides lleus en cinc accidents de trànsit. L'últim accident mortal s'ha produït aquest diumenge al voltant de tres quarts d'una del migdia a la C-153 a Rupit i Pruit (Osona) on una motocicleta ha sortit de la carretera i, com a conseqüència, ha mort el conductor.

El primer accident mortal es produïa divendres a la carretera C-14 a Artesa de Segre (Noguera) quan un turisme va atropellar Pere G. H. de 81 anys i veí d'Artesa de Segre quan volia creuar la carretera.

El segon accident mortal ha tingut lloc aquest dissabte al voltant de tres quarts de set del matí a la GI-555 a Sils (Selva) quan per causes que es desconeixen un vehicle ha atropellat un empleat dels serveis de neteja de Sils i, posteriorment, s'ha donat a la fuga. Tot i que el ferit, Vicente LL. B. de 47 anys i veí de Maçanet de la Selva, es va traslladar ràpidament a l'Hospital Josep Trueta va morir poc després. Els Mossos d'Esquadra tenen oberta la investigació per localitzar el vehicle causant de la mort i el seu conductor.

Aquest diumenge al voltant de dos quarts de sis del matí, s'ha produït el tercer accident mortal a la carretera N-240 a Almacelles (Segrià) quan dos turisme han xocat lateralment i, com a conseqüència, ha mort Serghei L. de 40 anys, moldau i resident a Barbastre (Osca). La resta de persones involucrades en l'accident han resultat ferides lleus.

També, aquest diumenge al matí poc abans de dos quarts d'onze hi ha hagut un altre accident a la carretera C-35 a Sant Celoni (Vallès Oriental) quan dues motocicletes de gran cilindrada han xocat i, com a conseqüència, un dels motoristes, Esteban S. M. de 42 anys veí de Santa Eulàlia de Ronçana, ha mort mentre que l'altre motorista ha resultat ferit lleu.

I darrer accident mortal s'ha produït aquest diumenge al voltant de tres quarts d'una del migdia a la C-153 a Rupit i Pruit (Osona) on una motocicleta ha sortit de la carretera i, com a conseqüència, el conductor ha mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Societat

Planten el Dimoni de les Festes de Maig a Badalona

Badalona
equipaments

Enderrocament “d’urgència” i “per seguretat” de l’edifici de l’Escola de Vela

platja d’aro
sequera

Només 17 hm³ per als regants al Baix Ter

LA TALLADA D’EMPORDÀ
urbanisme

Adjudiquen la rehabilitació de les cases del castell d’Amposta

AMPOSTA
GIRONA

Finalitzen les obres de l’enllumenat d’accés als jardins de les Pedreres

GIRONA
GIRONA

Tallen el pas per sota del viaducte al carrer Pedret per un despreniment

GIRONA
Societat

Mor Tuni Jordana, activista cultural i fundadora de la Gralla de Granollers

solidaritat

Pineda de Mar, Calella i Salou acullen 25 infants ucraïnesos durant tres setmanes

PINEDA DE MAR
patrimoni

El jaciment ibèric de Puig Castellar, declarat Bé Cultural d’Interès Nacional

Santa Coloma de Gramenet