Societat

Rafael Ribó, nou president de la junta directiva europea de l'Institut Internacional de l'Ombudsman

Durant el mandat d'aquesta junta, a la tardor de 2010, se celebrarà a Barcelona l'assamblea de la regió europea que portarà a la capital catalana la majoria de defensors d'Europa

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha estat nomenat nou president de la Junta Directiva europea de l'Institut Internacional de l'Ombudsman (IOI), després de ser reelegit com director de la junta durant l'assemblea general que se celebra a Estocolm del 9 al 12 de juny.

Aquest nomenament comportarà la ubicació a Barcelona de la seu de l'oficina de la regió europea. Com a president i director europeu, Ribó es també membre del ple dret de la junta mundial de la organització. Els altres membres de la junta de la regió europea són els defensors de Suècia, Mats Melin, de Grècia, Yorhos Kaminis, i d'Irlanda del Nord, Tom Frawley.

Durant el mandat d'aquesta junta, a la tardor de 2010, se celebrarà a Barcelona l'assemblea de la regió europea que portarà a la capital catalana la majoria de defensors d'Europa.

L'Instuitut Internacional de l'Ombudsman va ser creat al 1978 i és una organització internacional d'institucions de defensors que agrupa a ombudsman de tot el món. Està organitzat en sis grans regions, Europa, Àfrica, Àsia, Austràlia i Pacífic, Llatinoamèrica i Caribe i Nordamèrica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.