Societat

Una trentena de carreteres, afectades per la neu

Meteorologia

La neu que està caient a Catalunya, i que en les pròximes hores podria arribar fins al nivell del mar, està complicant la circulació viària, especialment a les zones de muntanya, on s'han vist afectades una trentena de carreteres, entre les quals n'hi ha cinc de tallades i disset on és obligatori l'ús de cadenes.

Segons que ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), la presència de neu acumulada a la calçada ha obligat a tallar la BV-5119, a Fogars de Montclús, la BV-2425 entre Corbera i Gelida, i la GIV-5217, entre Queralbs i Ribes de Freser, la C-1412b entre Ponts i Tremp i la L-512 a Artesa de Segre.

A més, la neu obliga a circular amb cadenes a la BV-1221, de Matadepera fins a Mura; a la BV-4024, al Coll de Pal; a la BV-4025, a Fígols; a la BV-4243, a Rasos de Peguera; a la BV-5114, entre Sant Celoni i el Montseny i a la C-142b, a Vaquèira Beret.

També és imprescindible l'ús de cadenes en la C-17, entre Sant Quirze de Besora i Ripoll; a la C-25, entre Sallent i Gurb i entre Olugues i Manresa; a la C-26, entre Borredà i Ripoll; a la C-28, a Naut Aran; a la C-563 a Gòsol i a la C-59, a Castellterçol. Així mateix, també es necessiten cadenes en la L-500, a Pont de Suert; a la L-501, a la Vall de Boí; a la L-502, a Erill la Vall ; a la GI-501, entre Agullana i la Vajol i a la N-260, entre el tram entre Olot i Ripoll, a Girona, i també a Toses.

La circulació també és complicada en altres vies, on s'ha acumulat neu i gel a la calçada, de manera que es recomana la màxima precaució al volant. Es tracta de la B-402, entre Guardiola de Berguedà i Gombrèn, a Barcelona; de la C-1412b, entre Artesa de Segre i Calaf, a Lleida; de la C-153, a Rupit i Pruit i a Santa Maria de Corcó; a la C-16, entre Berga i el Túnel del Cadí; i a la C-25, entre Gurb i Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ocupen un local municipal que usen els castellers per crear un casal de joves

SANT CUGAT DEL VALLÈS
societat

Jutgen un acusat que afronta més de 17 anys de presó per violar l’exdona

girona
societat

El TSJC confirma 23 anys de presó per un home que va matar la dona al Prat de Llobregat

Barcelona
societat

Torna la fira d’ocupació TreballemGi a Alt Empordà, el 15 de maig

figueres

L’Hospital de Bellvitge impulsa la teleassistència per als pacients amb asma

L'Hospitalet de Llobregat

Collboni reclama a Mascort fons per a Collserola

Barcelona

Llagostera preveu un estalvi del 78,49% en el consum d’electricitat

LLAGOSTERA
SALUT

L’Hospital de Dia i el servei de rehabilitació de l’Hospital de Calella es traslladaran a l’estiu a Pineda

PINEDA DE MAR
Tarragona

Ajornat l’inici del judici del cas Innova per problemes de salut d’una de les parts

TArragona