Societat

Les nevades podrien tornar a arribar a cotes baixes entre dijous i divendres

Meteorologia

El Servei Meteorològic de Catalunya ha alertat que entre dijous i divendres es pot produir un altre episodi de nevades en cotes baixes que afectarà especialment el Litoral, el Prelitoral, la Catalunya Central i el quadrant nord-est del país. La neu, segons els Servei Meteorològic, començarà a caure dijous al matí al sud de Catalunya. Durant la tarda i la nit afectaria altres punts del Litoral i del Prelitoral Central.

Divendres les precipitacions s'intensificaran i s'estendran a la resta de comarques de Barcelona i Girona, mentre que a les de Lleida arribaran de manera més feble i dispersa. La cota de neu començarà a nivell del mar i al llarg de divendres anirà pujant lenta i progressivament.

La neu anirà acompanyada de vent de component est que farà que divendres s'alteri l'estat del mar a molts sectors de la costa. Durant el cap de setmana la situació meteorològica tendirà a millorar i la temperatura s'anirà recuperant. Arran d'aquest pronòstic, el Servei Meteorològic de Catalunya ha activat avisos de Situació Meteorològica de Risc per neu i per estat de la mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.