Societat

Desarticulen una banda que robava motocicletes i en recuperen 21 que havien sostret a Barcelona

Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han recuperat 21 motocicletes i ciclomotors que havien estat robats a Barcelona des del mes de novembre. Els agents els van trobar el 19 de gener en una parcel·la a Montcada i Reixac, cinc d'elles senceres i la resta desmuntades, amb un valor d'uns 60.000 euros.
El cos policial també va desarticular el 23 de gener la banda que es dedicava al robatori d'aquests vehicles, que sostreien de la via pública, els carregaven en una furgoneta i els traslladaven a un descampat a Montcada i Reixac, on desmuntaven les motos per vendre'n les peces al Marroc. L'organització estava formada per tres membres de nacionalitat marroquina.

A més d'aquests vehicles, a la furgoneta dels presumptes lladres també s'hi han trobat maletes i altres objectes de viatge, caixes, roba i electrodomèstics. Una vegada arribaven a la nova destinació, les venien per peces o senceres, després d'haver-les muntat una altra vegada.

El cap de l'organització, Hicham E., de 27 anys i veí de Santa Coloma de Gramanet, el van detenir dimecres passat com a presumpte autor de 21 robatoris de motocicletes i ciclomotors comesos a Barcelona.

Posteriorment, els agents van escorcollar el seu domicili, on van trobar una important quantitat de diners i objectes sostrets que el vinculen de forma directa amb els fets denunciats, segons els Mossos. El detingut va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

El dispositiu policial
Els Mossos d'Esquadra van tenir coneixement el passat 18 de gener, a través d'un veí que va ser testimoni dels fets, de la sostracció d'un ciclomotor al carrer de la Jota de Barcelona. Segons aquest testimoni, uns individus havien introduït aquest vehicle a l'interior d'una furgoneta i estaven a punt de marxar del lloc a gran velocitat.

Arran d'aquesta denúncia, els agents del Grup de Robatoris amb Força van intensificar la vigilància per tal de localitzar el ciclomotor. Aquell mateix dia van observar una furgoneta de característiques similars que van seguir fins a localitzar la parcel·la, a Montcada i Reixac.

L'endemà al matí van localitzar a l'interior de la parcel·la tres ciclomotors, dues motocicletes i un total de quinze xassís i gran quantitat de peces de motors d'aquests vehicles desmuntats.

L'operació policial ja s'havia posat en marxa el passat mes de novembre, després que els Mossos d'Esquadra detectessin un lleuger augment d'aquest tipus de robatoris a la ciutat de Barcelona.

El dispositiu policial ha permès recuperar grans quantitats de peces de motors de motocicletes i ciclomotors, detenir el cap de l'organització i identificar-ne dos membres més. Segons han informat fonts policials, no hi hauria, en principi, cap altre membre al grup.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
canvi climàtic

Augmenten les morts per calor al sud d’Europa

barcelona
infraestructura

Renfe s’espolsa en els Mossos la responsabilitat pels robatoris de coure

barcelona

Alumnes de Cabrera de Mar recullen 300 quilos de brossa dels boscos de Burriac

cabrera de Mar
VILOBÍ D’ONYAR

L’aeroport de Girona supera els 170.000 passatgers el mes d’abril

VILOBÍ D’ONYAR
infraestructures

El nou desastre a Rodalies col·lapsa punts del metro i busos regionals

barcelona

Avança 2,6 milions per fer el projecte i l’edifici de l’escola Mar Nova

premià de mar
societat

Allau d’usuaris al metro per les incidències a Rodalies

BARCELONA
GIRONA

La línia R11 entre Barcelona i Portbou recupera la normalitat

GIRONA
societat

Barcelona parlarà de pau i recorda Arcadi Oliveres

Barcelona