Monogràfics

PALAU-SAVERDERA (Alt Empordà)

Quines i superquines

Molt més que un pernil

Encara queden nou sessions de quina a Palau-saverdera, que es portaran a terme en dies puntuals d'aquest mes de desembre i els primers de gener del 2011. Fins al dia 1 de gener, les sessions seran de quina normal, i els dies 2 i 6 de gener es farà la superquina, amb un bon grapat d'electrodomèstics en joc. Als lots habituals, que inclouen un pernil, hi haurà també vins i caves de la comarca, licors de primeres marques del mercat, i torrons, neules i productes de reconeguda qualitat. En canvi, en els lots extra s'hi podrà trobar des de televisors LCD o plasma fins a articles de joieria, passant per neveres, rentaplats o assecadores.

En la quina de l'1 de gener se sortejarà també un viatge de set dies a Tenerife, vàlid per a dues persones. Entraran en el sorteig tots els posseïdors d'una butlleta regalada amb cada cartró durant els dies de la quina. Cal dir que a les bases del sorteig consta que el posseïdor de la butlleta premiada haurà de ser al local el dia de la rifa i que, si no hi és, es tornarà a treure un altre número fins que surti el guanyador.

11, 12, 18, 19, 25 i 26 de desembre i 1, 2 i 6 de gener. Al centre cívic. Servei de bar a la taula. Cada dia hi haurà un sorteig al final.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.