El Parc Natural de l'Alt Pirineu s'afegeix a les rutes guiades de l'Alt Urgell

Es tracta de la setena edició de les rutes

El Parc Natural de l'Alt Pirineu proposa enguany dues de les 23 rutes guiades a la Seu i comarca, que organitzen per setè any consecutiu l'Ajuntament urgellenc, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell i el Parc Olímpic del Segre. La propera cita és aquest diumenge, amb una excursió a peu d'Estamariu a Sant Andreu de la Quera i una altra sortida a la Vall de Tost en BTT. El dia 17 de maig està prevista una caminada de la UEU des de Santa Fe a Grau de Fenollet, mentre que el 25 de maig es farà una sortida a cavall cap a la Freita. D'altra banda, el dia 7 de juny, es podrà gaudir de la Marxa Pirineu en la modalitat de marxa nòrdica. Les Rutes finalitzaran el dia 13 de desembre.

Aquesta iniciativa que compta amb una mitjana de trenta participants per trobada, segons ha explicat el regidor d'Esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Lluís Biosca, fa set anys que es fa. Biosca ha remarcat durant la presentació de la guia, aquest dijous, «l'èxit d'aquesta iniciativa que aconsegueix reunir, any rere any, molts participants els quals ja són assidus en cada edició».

Per participar-hi, cal apuntar-se al Consell Comarcal o a Turisme Seu amb una setmana d'anticipació. Les sortides són totes gratuïtes i en el cas de la marxa nòrdica, l'ajuntament deixa el material tècnic necessari a qui no en tingui. Això si, ha advertit Biosca, «el cavall se l'ha de portar cadascú».

Tota la informació respecte a les 23 sortides es pot trobar als llibrets editats expressament per l'ocasió, on especifiquen les característiques i grau de dificultat de cada sortida. Aquesta informació també es pot trobar a l'agenda d'activitats del web municipal i a la del Consell Comarcal de l'Alt Urgell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El paper dels mercats per anar cap a un sistema alimentari sostenible

GIRONA
Medi ambient

Fomenta el reciclatge de l’oli domèstic amb una campanya als centres cívics

Lleida

Enderroquen l’edifici de l’Escola de Vela de Platja d’Aro

PLATJA D’ARO

Campclar i Sant Salvador, els barris més preocupants per a la Guàrdia Urbana de Tarragona

Tarragona

Descobreixen les restes d’un poblat visigot al jaciment dels Sants Metges

SANT JULIÀ DE RAMIS
ADMINISTRACIONS

L’Estat bloqueja el conveni i no ha transferit els diners per a la mobilitat del Maresme, segons Territori

EL MASNOU
SOCIETAT

La zona ampliada de Water World, Tornado Land, a punt per a la temporada

lloret de mar
GIRONA

Desenes de famílies enganyades en un viatge a Eurodisney París

GIRONA

Inditex es planteja tancar dues de les quatre botigues que té a Figueres

figueres