gastronomia

La Heredad Mas Collet, a Capçanes, entre vinyes i oliveres

L' hotel restaurant La Heredad Mas Collet, situada als afores de Capçanes, a 3,5 km de la població, ocupa una antiga masia típica del Priorat datada del 1795, totalment restaurada, que va ser la casa natal del famós bandoler català Joan Barceló i Anguera, conegut popularment com a Carrasclet. Aquest personatge, que de fabricar carbó de carrasca amb alzines va passar a ser un destacat resistent a las tropes borbòniques, va arribar a coronel de l'exèrcit de l'imperi austrohongarès. Ara entre pins, vinyes, oliveres i avellaners, la masia convertida des de fa aproximadament un any en un hotel de 4 estrelles, propietat de Julián Maza, manté parts autèntiques de la seva primera pedra típica de la zona de la comarca del Priorat, amb gairebé 100 hectàrees que pertanyen a la finca i de les quals es pot gaudir amb camins de senderisme envoltats de natura i rierols. Disposa de 12 habitacions i 2 suites (preus entre 140 i 160 euros habitació doble/dia). També té pàrquing propi a l'aire lliure, jardí, tennis pàdel, piscina exterior, gimnàs, sala de convencions, sala bar, petita videoteca, bicicletes, celler amb sala per a degustacions i restaurant. El restaurant Mas Collet ha sabut aprofitar a la perfecció tot el patrimoni gastronòmic de la terra mitjançant una oferta de productes d'alta qualitat, acompanyat d'una extensa carta de vins i d'aigües perquè es descobreixi en els seus plats tot el sabor d'una comarca. El xef Kurt Campinho elabora una cuina d'autor acurada respectant cada temporada de l'any; d'aquesta manera ens trobem que la carta pot anar canviant segons els productes que hi ha en cada una de les quatre estacions. Entre les especialitats culinàries podem esmentar cansalada, emulsió de trufa i caviar de salmó, 20; amanida tèbia de llamàntol i avellanes, 23; tripes de bacallà i pèsols crus, 13,50; llobarro, patata violeta i verduretes, 26; anedó en dos serveis i prunes, 43,70 (2 pers.); rable de conill amb tirabecs i alls tendres, 21; filet de bou, xiitake i patata ratte, 29,20; peix segons mercat... i entre les postres, xocolata d'Ocumare, sal i oli DO Priorat, 13,80; mató del Cadí, sèsam, crocant i argània, 10,50.

El restaurant també ofereix un menú degustació per 60 euros i disposa de 4 varietats de pans. El celler, que es pot visitar, guarda unes 140 referències de vins i caves. El vi de la casa és el Mas Collet, 2006, 16. Disposa d'una terrassa coberta apta per a fumadors. El menjador, amb una capacitat per a fins uns 30 comensals, té una decoració rústica amb tocs moderns i elegants.

Adreça: Finca Mas Collet s/n. 43776 Capçanes Contacte: Tel. 977 26 24 55 / 608 236 335 Fax: 977.26.21.74. [email protected]. www.grupolhh.com/mascollet Horaris: Tanca: diumenge nit, dilluns i dimarts migdia i gener. Horari de menjador: de 13 a 15 i de 20.30 a 22.30 Directors: Kurt Campinho i Samantha Duran


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva
CALDES DE MALAVELLA

Finalitzen les obres de la depuradora de Can Carbonell

CALDES DE MALAVELLA

L’escola de pilots d’Alguaire estarà a punt la primavera vinent

Alguaire

Concentració per reivindicar la salut mental en el treball

girona

235 alumnes de 6è de primària ballen per l’equitat a Sant Gregori

girona

S’inicien les obres per convertir el Xalet Soler en la Casa de la Tecnologia

girona