Societat

Pyrenair cancel·la “temporalment” la ruta entre Lleida i Vigo

La companyia ha suprimit el trajecte dues setmanes després de la seva posada en marxa a causa de l'escassa demanda

L'aerolínia manté, de moment, la venda de bitllets pel trajecte Alguaire-Madrid

La companyia de serveis aeris i turístics Pyrenair ha cancel·lat sense previ avís la venda de bitllets de tots els vols que enllacen Lleida amb Vigo, tan sols dues setmanes després de la posada en marxa de la línia.

La companyia, que a més de vols ofereix paquets turístics al Pirineu lleidatà, va començar a operar aquesta ruta el passat 23 de gener i tenia previst mantenir-la durant cinc setmanes, és a dir, fins a finals d'aquest mes, coincidint amb la temporada d'esquí.

No obstant això, la baixa demanda del trajecte ha portat l'aerolínia a cancel·lar tots els vols programats per a aquest mes de febrer entre Galícia i Catalunya. De fet, aquest l'últim cap de setmana, Pyrenair ja va suprimir els vols entre Lleida i Vigo i els passatgers afectats van haver de ser traslladats en autocar fins als aeroports d'Osca i la Corunya per volar des d'allà.

Pyrenair manté de moment els vols entre Lleida i Madrid, un enllaç que, segons la companyia, ha tingut una gran acceptació, cosa que l'ha portat a utilitzar fins i tot avions de més capacitat.

Si finalment es confirma la cancel·lació definitiva del vol entre Vigo i Lleida, l'aeroport d'Alguaire haurà perdut en poques setmanes dues rutes, ja que Vueling deixarà de volar a Barcelona a partir del 4 de març a causa de l'escassa demanda, inferior al 4% de la capacitat dels avions.

De moment, són tres les aerolínies que operen a l'aeroport de Lleida-Alguaire: Vueling, Ryanair i Pyrenair, encara que Pyrenair deixarà de fer-ho a final d'aquest mes i Vueling només volarà a Palma de Mallorca a partir del 4 de març. Per la seva banda, Ryanair, manté les connexions a Milà i Frankfurt.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.