Societat

La policia busca la parella de la dona assassinada a Reus com a presumpte autor crim

La mateixa filla de la parella, de cinc anys, ha avisat de la mort de la seva mare quan aquest matí ha acudit sola al col·legi

El principal sospitós del crim és el company sentimental de la víctima que ja va ser condemnat per maltractament el 2006 i que tenia un ordre d'allunyament

Els Mossos d'Esquadra busquen el company sentimental de la dona de 44 anys assassinada aquest dimarts a la nit al seu habitatge de Reus, com a presumpte autor del crim, en el que seria un nou cas de violència masclista.

Segons fonts policials, ha estat la mateixa filla de la parella, de cinc anys d'edat, la que ha avisat de la mort de la seva mare, que ha rebut una punyalada a l'esquena, quan aquest matí ha acudit sola al col·legi.

El principal sospitós del crim és un home d'origen sud-americà de 34 anys que ja tenia una condemna per maltractament a la víctima el 2006, i una altra el 2010 per incomplir un ordre d'allunyament.

Amb tot, l'home i la víctima s'havien reconciliat i ell tornava a viure a la casa de la dona, al número 38 del carrer Don Bosco de Reus, segons ha informat un veí de l'edifici.

Aquest mateix veí, que no ha escoltat cap soroll que pogués fer pensar en una agressió, ha assenyalat que aquest matí ha observat que la porta del pis de la víctima estava oberta, fet que ha atribuït a una simple distracció.

La dona morta era de nacionalitat espanyola, tenia una altra filla de 15 anys d'un primer matrimoni i treballava com a agent de assegurances.

Aquest assassinat eleva a 12 el nombre de dones mortes per violència masclista a Espanya del començament d'any ençà, i es tracta del segon cas que té lloc a Catalunya.

Aquesta seria la quarta dona morta aquest mes a mans de les seves parelles o exparelles. Una d'elles va ser una dona que va perdre la vida el passat dia 11 al seu pis de Barcelona.

Durant l'any 2010, 73 dones van perdre la vida com a conseqüència de la violència masclista



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
SOCIETAT

Deu anys apropant als ciutadans la recerca que es fa a la UB

BARCELONA

Fent perfums gota a gota

Tiana

Ajut d’1,7 milions d’euros per a la renovació de l’enllumenat públic

cassà de la selva
SOCIETat

Acampada al claustre de la UB per denunciar “el genocidi del poble palestí”

BARCELONA
infraestructures

Renfe planta al Govern a una reunió excusant-se en les eleccions

barcelona
Societat

Mor Pere Torrents, veí de Torrelles de Foix

URBANISME

El 80% dels edificis del Camp de Tarragona no han passat inspeccions

TARRAGONA

La prescripció d’activitat social en lloc de fàrmacs s'inicia al CAP Valldoreix

SANT CUGAT DEL VALLÈS
URBANISME

Amics de la Rambla es queixa de les mancances de manteniment

BARCELONA