Societat

Sis dels onze ferits en l'apunyalament d'Eivissa reben l'alta

Un home de 41 anys i amb antecedents per diversos delictes amb violència agredeix a onze persones i s'autolesiona en ser detingut

Cinc persones continuen ingressades a l'hospital de Ca'N Misses

Sis dels onze ferits aquest dimecres en l'apunyalament que ha tingut lloc a la localitat de Sant Antoni d'Eivissa ja han rebut l'alta hospitalària. Es tracta de persones de diferents edats i amb ferides de diversa consideració que l'agressor, un home de 41 anys, ha agredit indiscriminadament. De moment, però, la Guàrdia Civil sospita que els motius poden ser econòmics.

Dels sis ferits que ja han pogut marxar cap a casa, quatre han estat atesos al centre de Salut de Sant Antoni. A l'hospital de Ca'N Misses, però, el panorama és diferent ja que només dues persones han estat donades d'alta, mentre que tres dones romanen encara ingressades. També hi ha dos homes, que han resultat ferits molt greus, i han hagut de ser intervinguts quirúrgicament.

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sant Antoni han arrestat a Mohamed E.B, resident a la mateixa localitat, com a presumpte autor de diverses agressions amb arma blanca i una barra de ferro a un conjunt d'11 persones. El suposat atacant presenta té antecedents policials per delictes contra les persones, violència de gènere, ordre públic i dret dels ciutadans estrangers.

Un veí de la localitat ha estat qui ha posat els agents en coneixement dels fets. El presumte agressor ha estat detingut una estona després de començar les agressions i també es troba hospitalitzat, ja que en el moment de ser reduït pels agents d'ambdós cossos de seguretat ha llançat una maça a un agent de la Guàrdia Civil que li ha impactat al pit. Després, l'home s'ha autolesionat amb el ganivet que portava, i s'ha produït diverses ganivetades al costat esquerra i també al coll. Un cop rebi l'alta hospitalària, haurà de passar a disposició judicial per tal de donar la seva versió a la policia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Ajut d’1,7 milions d’euros per a la renovació de l’enllumenat públic

cassà de la selva
SOCIETat

Acampada al claustre de la UB per denunciar “el genocidi del poble palestí”

BARCELONA
infraestructures

Renfe planta al Govern a una reunió excusant-se en les eleccions

barcelona
Societat

Mor Pere Torrents, veí de Torrelles de Foix

URBANISME

El 80% dels edificis del Camp de Tarragona no han passat inspeccions

TARRAGONA

La prescripció d’activitat social en lloc de fàrmacs s'inicia al CAP Valldoreix

SANT CUGAT DEL VALLÈS
URBANISME

Amics de la Rambla es queixa de les mancances de manteniment

BARCELONA
comissió europea

Astrazeneca demana la CE que retiri la seva vacuna contra la Covid-19

barcelona
societat

Identifiquen una nova forma genètica de l’Alzheimer

barcelona