La Fira de Sant Isidre arriba a la 26a edició a Cardedeu

La Fira de Sant Isidre omple un cop més la població de Cardedeu, al Vallès Oriental, de milers de visitants. Durant tot el cap de setmana i fins demà hi haurà diversos actes que acompanyaran la fira, que arriba a la vint-i-sisena edició amb un nova imatge i amb la presència especial de veïns de Xàbia (Marina Alta); una població amb la qual Cardedeu manté un intercanvi cultural des de l'any passat. Així mateix, la Banda Municipal de Xàbia participarà en diversos actes populars. Una altra de les novetats de la fira és un trenet que farà un itinerari turístic i comercial per la vila, proveït d'un guia. L'associació Fira de Sant Isidre, que organitza l'esdeveniment, es mostra molt satisfeta per l'acceptació de la fira, que atrau gent procedent de molts municipis catalans i que es defineix com una fira-mercat multisectorial assentada en la mostra de bestiar. Es calcula que més de 20.000 persones assisteixen cada any en una fira en què poden trobar nombrosos estands de bestiar i d'altres com ara de representants de la indústria, el comerç o la restauració. Paral·lelament, diverses activitats acaparen també l'atenció dels visitants, com és el cas del concurs mundial de menjadors de borregos, que aquest any arriba a la divuitena edició. El guanyador s'endú fins a 100 euros.

Així mateix, la regidoria de Joventut ofereix, dins de la programació de la mostra, i amb el nom de Pati d'en Sidru, una oferta musical de nit. Enguany, els grups que hi participaran són Les Absentes, Skalivada, Lilit i Dionís i At Versaris.

Per demà dilluns, últim dia de la fira, hi ha previst el setzè torneig de minihandbol, una exhibició de bike trial, una gimcana de tractors i una desfilada de gossos d'adopció, a més d'un altre dels vespres de mostra gastronòmica que cada nit s'haurà obert al parc dels Pinetons.

ACTES DESTACATS

9.00 h
-15a cursa atlètica Fira de Sant Isidre i 13a cursa atlètica en cadira de rodes.
11.00 h
-Passejades amb carruatges. -Exhibició de tall de troncs.
11.30 h
Tronada.
14.00 h
Dinar de germanor.
16.30 h
-Cercavila i animació amb la Banda Municipal de Xàbia.
17.00 h
-La Burricada.
-12è Campionat de Trivial Pursuit.
19.00 h
18è Concurs Mundial de Menjadors de Borregos.
19.30 h
22a Mostra Gastronòmica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Medi ambient

Arxivats els expedients d’autorització de dos parcs solars al Perelló i l’Ametlla de Mar

El Perelló
PATRIMONI

Quart disposa de la rectoria de Sta. Margarida fins a l'any 2047

QUART

Fomentar el benestar emocional a través de l’escriptura

olot
Meteorologia

El pla Inuncat es manté en prealerta

Barcelona

Es vol fomentar l’ús del català en el sector de la bicicleta

girona
societat

Nova protesta dels funcionaris de presons a Brians

Sant Esteve Sesrovires

Mifas ajuda els afectats per un accident de trànsit a ser autònoms

GIRONA

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona