La XX Fira de Sant Ponç de les Franqueses del Vallès rep més visitants que mai

La XX Fira de Sant Ponç que es va celebrar ahir diumenge a les Franqueses del Vallès ha estat la més exitosa de les darreres edicions, tant per l'afluència de visitants com pel nombre de parades i activitats que es van realitzar, segons explica l'Ajuntament d'aquest municipi.

El programa de la Fira, que organitza el Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, va començar a partir de les 10 matí amb una timbalada i tronada a càrrec dels Diables Encendraires de les Franqueses del Vallès. Posteriorment, es va fer l'acte inaugural que va comptar amb la presència de l'alcalde de les Franqueses del Vallès, Esteve Ribalta i dels regidors de l'equip de govern Josep Badia, Teresa Buigues i Gisela Santos. En representació de l'Associació Cívica i Cultural de Corró d'Avall hi havia, entre d'altres, Josep Maria Rodríguez, vicepresident. Com és tradicional, la benedicció de la Fira va anar a càrrec de mossèn Josep Gasó, rector de la parròquia de Santa Eulàlia de Corró d'Avall.

Durant la inauguració es va retre un homenatge a Genís Valera, expresident de l'Associació Cívica i Cultural de Corró d'Avall que va morir el passat mes de setembre. La regidora de Cultura i presidenta del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, Teresa Buiges i de l'alcalde de les Franqueses, van lliurar un ram de flors i una reproducció de la façana de l'Ajuntament a la seva vídua, Lourdes Lloveras, que va acompanyar les autoritats en el posterior recorregut per la Fira.

Enguany hi va haver sis demostracions d'oficis artesans, 14 parades de productes artesans i vuit estands d'entitats del municipi, a banda de l'estand del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut. El programa d'actes, pensat per a totes les edats, també ha estat molt variat. Cal destacar, entre d'altres, les titelles del diumenge a la tarda o l'actuació del grup Passabarret amb el seu espectacle Tandarica, de músiques balcàniques.

Una de les novetats de la XX Fira de Sant Ponç que més acceptació van tenir per part del públic va ser el taller d'estructures musicals i laberint musical a càrrec de l'Escola Municipal de Música Claudi Arimany.

La Fira de Sant Ponç també va servir d'escenari a la revista Garbuix per donar a conèixer el vintè aniversari d'aquesta publicació amb una exposició i amb diverses activitats. El diumenge a la tarda Garbuix convidava els assistents a l'Hora del 20tè, oferint te a tothom que em volia. La revista prepara en l'actualitat un número extra, el 81, per celebrar el seu vintè aniversari.

Des del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut s'ha fet una valoració molt positiva de la XX Fira de San Ponç de Corró d'Avall per la gran afluència de públic que hi va haver durant tot el dia, a l'hora que ha expressat el seu agraïment a la vintena d'entitats del municipi que han col·laborat i contribuït a l'èxit de la present edició.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.