Societat

El mal temps facilita una operació sortida tranquil·la

El desplaçament a la xarxa viària catalana cauen un 9% per la pluja

Un accident múltiple amb tres camions implicats ha obligat a tallar més de sis hores la carretera N-340 al seu pas per Amposta

L'operació sortida de Setmana Santa a la xarxa viària catalana s'ha conclòs sense incidències importants. Des de divendres passat, han sortit de Barcelona i la seva àrea metropolitana entre 850.000 i 875.000 vehicles, xifres que suposen un 9% menys dels càlculs que havia fet el Servei Català de Trànsit.

Aquest descens en la mobilitat es deu, bàsicament, a què molts s'han replantejat la sortida davant la previsió d'inestabilitat i pluges. La borrasca que aquest divendres sant afecta gran part de Catalunya ha deixat els registres de precipitació més importants al sud del país, especialment a les comarques del Baix Ebre, el Montsià i la Terra Alta.

Precisament aquesta situació meteorològica podria haver influït en un accident múltiple, amb tres camions implicats, que ha obligat a tallar des de primera hora l'N-340 en els dos sentits de la marxa a l'altura d'Amposta. El trànsit s'ha desviat per la TV-3408 fins més enllà de les dues de la tarda.

Tret d'aquesta incidència, la tranquil·litat s'ha imposat a la resta de vies, exceptuant algunes retencions sense gaire importància al voltant dels peatges de l'AP-7 de la Roca, en sentit Girona, i de Martorell, en sentit Tarragona.

Aquesta fluïdesa de la circulació s'explica perquè la gent no ha tingut tanta pressa per marxar i la sortida de Barcelona i la seva àrea metropolitana s'ha fet de forma molt esglaonada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
OLOT

Simulacre d’emergències al Recinte Firal d’Olot

GIRONA
equipaments

Solsona inaugura una nova pista poliesportiva

SOLSONA
patrimoni cultural

Homenatgen una trentena de ‘casillers’ del canal d’Urgell i les seves famílies

El Palau d’Anglesola
tradicions

La samarreta de la Patum llueix a la plaça Sant Pere de Berga

BERGA
societat

Fundesplai engega la campanya de casals i colònies d’estiu amb 90.000 places

prat del llobregat
SOCIETAT

La falta de pluja canvia la maceració de la ratafia

SANTA COLOMA DE FARNERS
societat

Alella fa una crida a participar del consell agrari municipal

alella
LLENGUA

Els drets lingüístics centren la Jornada Lluís M. de Puig

GIRONA
societat

Els joves de La Causa justifiquen l’ocupació i estenen la mà als Castellers

sant cugat del vallès