Societat

economia

El conseller Pelegrí vol unitat en el sector de la flor

Una desena de productors exposen el seu gènere en la fira Viridalia

Representants del sector de la flor del Maresme van aprofitar la visita ahir del conseller d'Agricultura, Josep Maria Pelegrí, per demanar una racionalització de les infraestructures de distribució. Ara existeixen dos mercats majoristes a la demarcació de Barcelona: un a Vilassar de Mar i un altre a Sant Boi de Llobregat, cosa que, des del Maresme, es considera excessiu. “Hem notat una gran predisposició del conseller a escoltar-nos, però encara falten persones per nomenar dins del departament, que són les que s'haurien d'encarregar d'aquestes qüestions”, va dir ahir Jordi Rodón, portaveu del Mercat de la Flor de Vilassar de Mar. Abans de la reunió, Pelegrí va demanar unitat al sector. “En la mesura que el sector estigui unit tindrà més força i capacitat de defensa davant del món globalitzat que vivim, cal fer esforços per ajuntar-se”, va comentar.

Visita a Viridalia

La trobada dels productors i distribuïdors de flor amb el conseller es va fer en el marc de la mostra Viridalia, que aquest any porta els planteristes a exposar gran part del seu gènere a clients i professionals del sector. Hi participen una desena de productors de Premià de Dalt, Cabrils, Vilassar de Mar i Llavaneres, i les exposicions s'allarguen fins demà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.