Societat

Una nena de 14 mesos es troba en estat greu després de caure d'un segon pis

Els fets es van produir dimecres a la localitat d'Avinyó quan la víctima va precipitar-se de la finestra de casa seva

Un helicòpter va traslladar-la a l'hospital de Sant Pau, on es troba ingressada

Una nena de 14 mesos està ingressada en estat molt greu a l'hospital de Sant Pau de Barcelona després de caure des de la finestra de casa seva, un segon pis, a la localitat d'Avinyó (Bages).

Segons han informat fonts sanitàries, la caiguda, pel que sembla accidental, va tenir lloc dimecres a la tarda en un pis del carrer Major d'aquesta localitat, on la nena resideix amb la seva família, d'origen marroquí.

Com a conseqüència de la caiguda, la petita va patir una hipertensió endocranial, pel que va ser traslladada en helicòpter a l'hospital de Sant Pau de Barcelona.

Els fets van tenir lloc a primera hora de la tarda i fonts policials citades pel diari Regió 7 apunten que, d'acord amb tots els indicis, la menor es va precipitar al buit de forma accidental, possiblement mentre jugava al costat d'una de les finestres del seu habitatge.

El personal del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va aconseguir estabilitzar en un primer moment la nena, malgrat l'extrema gravetat de les lesions que presentava, i va decidir el seu trasllat amb helicòpter per ser tractada del fort traumatisme cranial que presentava.

Els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació dels fets, apunten a un accident com el motiu de la caiguda i no han trobat indicis d'intencionalitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.