Festes populars i fires

SALARDÚ (Vall d'Aran)

II Festival Pyrenades

Pirineus en el punt de mira

Una setmana d'activitats gratuïtes que tenen com a eix conductor el coneixement entorn al pirineisme i la muntanya posaran els Pirineus en el punt de mira. Pyrenades és una idea del PyrenMuseu i el Refugi Rosta i amb el patrocini de l'Ajuntament de Naut Aran, entre d'altres.

L'exposició Pirineus en profunditat, sobre la fotografia estereoscòpica o en 3D a muntanya, és una de les propostes destacades (produïda especialment per al festival i amb material de gran valor històric i fotogràfic). A més, Pyrenades ofereix una quarantena d'activitats vinculades a l'entorn natural (passejades culturals i excursions per la Val d'Aran), un cicle de conferències (canvi climàtic a través de la transformació dels llacs al Pirineu o sobre la poesia de Maragall sobre els Pirineus) o la II Mostra de Cinema de Muntanya, amb l'estrena de pel·lícules com All.I.Can i la projecció del documental català Encordades.

Del 31 de març al 7 d'abril. A diferents espais. Tot el programa és gratuït.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.