Societat

Almussafes lliura aliments a famílies necessitades

Col·labora en aquest acte la Creu Roja de la vila d'Algemesí

Han estat beneficades 33 famílies del poble

Des del departament de Benestar Social de l'Ajuntament d'Almussafes, juntament amb la col·laboració de la Creu Roja d'Algemesí, s'ha dut a terme el primer repartiment d'aliments de l'exercici de 2012 a famílies necessitades la localitat.

Des de fa quatre anys, la Creu Roja d'Algemesí col·labora amb l'Ajuntament d'Almussafes en el repartiment d'aliments a famílies necessitades del municipi. Habitualment es realitzen tres repartiments a l'any i en ell participen aquelles famílies amb recursos econòmics limitats tant les que ja han rebut estes ajudes durant l'any anterior com noves famílies la situació econòmica de les quals haja variat.

En aquesta ocasió, 33 famílies d'una mitjana de 3 membres cada una, han pogut beneficiar-se d'aquesta iniciativa, que pretén brindar oportunitats als més necessitats així com proporcionar l'assistència necessària per a cobrir les seues necessitats bàsiques.

Els aliments que s'han repartit es troben considerats entre els productes de primera necessitat com és el cas de la llet, l'oli, galletes, cereals, pasta, tomaca o sucre, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.