Societat

La solidaritat mou la Valldigna en un projecte innovador

Es preparen activitats per a desembre a iniciativa dels veïns, amb col·laboració desinteressada de diferents associacions culturals, agrupacions, clubs esportius, partits polítics, ONG, particulars a títol personal i d'altres entitats de la comarca

L'objectiu de les diferents activitats rau en poder preparar 300 caixes de Nadal amb aliments de primera necessitat perquè siguen distribuïdes gratuïtament entre les famílies més necessitades de la Valldigna.

Així, cada una de les entitats, empreses i persones participants estaran unides per una única causa: ajudar més de 1.000 persones desfavorides, que seran les protagonistes de tot l'esforç conjunt que per primera vegada es realitzarà en la Valldigna.

Entre les activitats previstes hi ha la macroexposició que tindrà lloc de l'11 al 16 de desembre, en la Casa de la Cultura de Tavernes, on més de 70 artistes de la Valldigna exposaran les obres que han donat perquè es sortegen entre totes les persones que adquiriran almenys un bitllet de participació per als més de 70 premis que s'hi sortejaran. Poden també gaudir de concerts, recitals i altres sorpreses incloses en el preu del bitllet.

També hi ha la cercavila de dissabte 15 de desembre, amb la banda de tambors i cornetes El Fènix, però obert a qualsevol agrupació que vulga sumar-s'hi. Esta cercavila arreplegarà aliments per les cases de Tavernes.

S'ha de tenir en compte la paella solidària del dissabte 22 de desembre, en el saló de ball de la Societat Musical, dinar solidari i de germanor per a tots els representants de les institucions de la Valldigna, clubs, associacions, agrupacions, partits polítics, falles, ONG, etc.

Està previst posar taules d'arreplegada d'aliments en llocs estratègics de la ciutat, de manera que qui vulga aporte el seu oferiment i col·laboració.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.