Societat

EDUCACIÓ

Vaga perquè no tanqui una escola de Terrassa

Un centenar de pares i mares van donar suport ahir al matí pels carrers de Terrassa a la vaga convocada durant tres dies a l'escola Can Montllor com a protesta per l'anunci de tancament del centre el curs vinent fet per la conselleria d'Ensenyament. Segons la presidenta de l'AMPA, Patrícia López, la convocatòria va tenir un seguiment del 85% dels alumnes. La protesta va començar a les nou del matí a les portes del centre, on es va llegir un manifest, i després la manifestació va anar fins a la seu de CDC i l'Ajuntament. Les mobilitzacions continuaran avui a Terrassa i dimecres es traslladaran a la plaça Sant Jaume de Barcelona.

López ha criticat que, a diferència dels altres tres centres en què Ensenyament vol tancar, com ara Xarau de Cerdanyola, Poblenou de Pineda i El Castell de Tona, Can Montllor és una escola petita —79 escolars i 63 famílies– i actualment no té edifici, fet que els “penalitza” perquè la Generalitat no vol invertir en noves infraestructures. L'escola es va posar en marxa el curs 2010/11 en un local cedit pel consistori al barri de Sant Pere Nord en espera de fer-la nova al barri de les Arenes. Ensenyament no vol fer el nou edifici i proposa traslladar els alumnes al centre Roser Capdevila.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.