Societat

Els Mossos redueixen l'home que s'havia atrinxerat a la biblioteca de Sant Feliu de Codines

Els agents disparen fins a tres salves i un tret dissuasiu per evitar que s'autolesionés

L'assaltant és traslladat sedat a l'hospital de Granollers i ara està detingut

Un equip especial dels Mossos d'Esquadra ha reduït i ha sedat l'home que s'ha atrinxerat amb un ganivet durant gairebé hores a la biblioteca municipal de Sant Feliu de Codines.

Els agents han intentat negociar durant quatre hores amb l'assaltant, però no ha estat possible convèncer'l perquè deposés la seva actitud. Finalment, a les 17:20 hores els agents s'ha posat en marxa l'operatiu per treure l'home de les instal·lacions.

Vuit mossos han entrat a la biblioteca i han disparat tres salves. Posteriorment, han disparat un quart tret, un projectil dissuasiu, a la mà de l'home en el moment que aquest anava a autolesionar-se amb el ganivet. Els agents han hagut de sedar-lo i a dos quarts de sis de la tarda l'han tret en una llitera.

Una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) l'ha traslladat a l'Hospital de Granollers. Ara l'home està detingut, segons ha puntualitzat el cap de la regió metropolitana nord dels Mossos, Joan Figuera.

L'alcalde del municipi, Pere Pladevall, ha explicat que l'home pateix esquizofrènia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.