Societat

El Centre Cultural d'Almussafes acull el Simposi de Joves Filòsofs

En l'esdeveniment participaran alumnes de 15 instituts i es tracta de la segona edició

El Club UNESCO per a la Protecció del Patrimoni Immaterial, en la seua aposta per la millora de la societat, ha organitzat el II Simposi de Jóvens Filósof@s i Humanistes. L'acte, que està previst durant la jornada de hui en el Centre Cultural d'Almussafes, ha comptat amb la col·laboració del col·lectiu de docents Mussol Paideia 2.0 i amb el patrocini i suport del propi Ajuntament i de l'editorial Boreal Llibres.

La jornada, oberta als estudiants d'ESO i Batxillerat, l'objectiu de la qual és fomentar la reflexió filosòfica en els jóvens per a millorar la societat, comptarà amb la participació de grups d'alumnes de 15 instituts públics, entre ells l'IES Almussafes, i privats de les tres demarcacions valencianes , que aportaran les seues reflexions sobre diversos temes de gran interés.

El responsable de l'àrea d'Educació del Club UNESCO, Pascual Casañ; el president del Club UNESCO, José Osuna; la inspectora de la Direcció Territorial d'Educació a Castelló, Gisela Morales, l'alcalde d'Almussafes, Albert Girona; i el director territorial d'Educació, Cultura i Esports de València, Ismael Martínez, han estat els encarregats d'inaugurar oficialment esta segona edició del simposi.

Primavera valenciana, El paper de la filofilosofia, Crisi energètica, crisi econòmica i pèrdua de l'Estat del Benestar, o Implicacions filosòfiques de l'evolució, són els suggeridors títols d'algunes de les intervencions que oferiran els alumnes durant la segona edició de la trobada.

Per la seua banda, el centre de secundària d'Almussafes tancarà la ronda de ponències, centrant-se en la temàtica de La Filosofia amb sabor a literatura i la literatura amb sabor a filosofia.

Els estudiants participants en el simposi rebran un diploma per part de l'organització, moment el que es clausurarà l'acte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]