Societat

La circulació de la R2 sud, interrompuda per un atropellament entre Segur de Calafell i Cunit

Renfe ha habilitat un servei d'autocars per cobrir el tram afectat i desvia els combois de la R13, R14, R15 i R16 per Vilafranca del Penedès

L'atropellament d'una persona entre Segur de Calafell i Cunit ha obligat a interrompre la circulació de trens a la línia R2 sud de Rodalies entre Cunit i Sant Vicenç de Calders des de dos quarts de nou del matí. Segons informa Renfe, s'està gestionant un servei alternatiu d'autocars per cobrir el trajecte afectat. A més, es desvien els trens de les línies R13, R14, R15 i R16 per Vilafranca del Penedès fins que es reprengui la circulació de combois pel tram afectat. Protecció Civil de la Generalitat ha activat la prealerta del pla Ferrocat per l'atropellament.

Degut a l'atropellament, 300 persones que circulaven en el tren afectat han quedat atrapades entre Cunit i Segur de Calafell i la companyia ferroviària ha habilitat un servei d'autocars per poder traslladar els passatgers afectats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.