Societat

Restablerta la circulació ferroviària a la R2 entre Cunit i Sant Vicenç de Calders

Renfe preveu que els trens recuperin progressivament els horaris i les freqüències de pas

La circulació ferroviària a la R2 sud entre Cunit i Sant Vicenç de Calders ha quedat restablerta aquest dijous quan passaven uns cinc minuts de dos quarts d'onze del matí després que quedés interrompuda per l'atropellament d'una persona entre Segur de Calafell i Cunit, segons ha informat Renfe. El tren implicat, amb sortida de Móra la Nova a les 6.41 hores i arribada prevista a l'estació de França a les 09.22 hores, viatjava amb 300 passatgers, que han hagut de ser transbordats a uns altre comboi. La companyia Renfe preveu que, tot i els retards d'uns 30 minuts, els horaris i les freqüències de pas es vagin recuperant progressivament un cop els trens han recuperat el seu recorregut habitual.

Els trens regionals R13, R14 i R16 i els de llarga distància han circulat desviats per Vilafranca del Penedès. D'altra banda, Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat la prealerta del Ferrocat.

Mentre ha durat la incidència, la companyia Renfe ha habilitat un servei alternatiu per carretera entre Cunit i Sant Vicenç de Calders.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.