Societat

Detingut un regidor del PP per intentar matar l'actual company sentimental de la seua exparella

Està imputat per un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa

Els fets es van produir el passat mes de maig a Alemanya

El detingut estava reclamat internacionalment

La Guàrdia Civil ha detingut un regidor del PP de l'Ajuntament de la localitat valenciana de Rugat, Guillermo B., per intentar matar a Alemanya l'actual company sentimental de la seua exparella.

Segons explica la Guàrdia Civil en un comunicat, l'arrest d'aquest home –que s'ha realitzat gràcies a l'intercanvi d'informació entre els cossos policials europeus– es va produir a la població d'Ondara i arran d'una ordre europea de recerca i detenció dictada per la fiscalia de Colònia (Alemanya), per un delicte de temptativa d'assassinat contra la parella actual de la seua excompanya. Les investigacions van conduir a la detenció d'un home de 40 anys i de nacionalitat espanyola, per la seua implicació en un delicte de temptativa d'assassinat comés al maig a Wipperfürth (Alemanya). El detingut presumptament va causar greus lesions a un ciutadà de nacionalitat alemanya.

Dins de l'operatiu la Guàrdia Civil juntament amb autoritats policials alemanyes van realitzar tres escorcolls en les localitats de Rugat, Gandia i Ondara, on es van confiscar diferents peces de roba, referències de bitllets d'avió, un navegador GPS, i un ordinador portàtil.

Per la seua banda, fonts del TSJ valencià han detallat que el presumpte autor de l'agressió va ser traslladat divendres a Alemanya, després de ser detingut el passat 7 de juny i posat a la disposició del jutjat central d'instrucció número 5 de l'Audiència en relació amb l'ordre de detenció acordada per la fiscalia de Colònia.

El detingut va ingressar en la presó de Soto del Real, per posteriorment, en ocasió dels escorcolls practicats, va ser traslladat a Picassent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia