Societat

Picassent invertix 80.000 euros en ajudes socials

Les famílies beneficiàries podran fer front al pagament dels rebuts dels serveis mínims

Finalitzat el primer semestre, la Regidoria de Benestar Social fa balanç de l'atenció prestada a les persones que han sol·licitat ajuda des de gener fins juny de 2014.

L'àrea de Benestar Social del consistori ha realitzat un estudi que valora el resultat de les ajudes que es presten a les amílies més necessitades del municipi i que demostren que han sigut 155 les famílies que s'han beneficiat dels 5.384 euros destinats a les ajudes d'emergència.

Una quantitat que, després de la valoració pertinent, s'atorga a ada unitat familiar amb l'objectiu de fer front a les necessitats més bàsiques com ara, el pagament del rebut de la llum, e l'aigua, el lloguer, entre altres.

Així mateix, des de la rgidoria s'ha llançat, un any més, la campanya destinada a cobrir i assegurar, durant els mesos 'estiu, una bona alimentació per als xiquets i les xiquetes, i també els membres de la unitat familiar i que deixa un esultat de 70 famílies ateses, amb un cost de 12.600 euros.

Per altra banda, cada mes, l'àrea aporta una subvenció de 2.500 euros per a l'Economat de Càritas Interparroquial, 30.000 euros durant 2014), uns diners que van destinats a la compra d'aliments de primera necessitat per a les més e 240 famílies que s'atenen des del servei.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia