Societat

Un home mor a Terrassa per la caiguda d'un mur a causa del vent

Els fets han passat aquest matí a la plaça de la Dona

L'Ajuntament confina les escoles i instituts per evitar incidents

El maquinista d'un tren de la línia R3 resulta ferit en descarrilar el comboi per la caiguda d'un arbre a la via entre Les Franqueses i Centelles

Un home ha mort aquest dimarts a Terrassa en caure-li al damunt part d'un mur que s'ha desprès, presumptament a causa del vent, segons ha informat Protecció Civil.

Un portaveu de l'agència d'emergències ha precisat en declaracions a l'agència EFE que els fets han tingut lloc a la plaça de la Dona de Terrassa.

L'Ajuntament ha fet una crida a evitar els desplaçaments innecessaris i ha decretat el confinament als centres escolars. D'aquesta manera, els infants que siguin a escoles i instituts han de romandre-hi juntament amb el professorat i la resta del personal. Es demana als pares que no vagin a recollir els seus fills per evitar desplaçaments. Els alumnes que hagin anat a dinar a casa no han de tornar als centres.

El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha confirmat el tràgic succés durant la roda de premsa posterior a la reunió del govern i ha afegit que a Terrassa i a Sabadell s'han hagut de confinar dues escoles a causa de la caiguda d'arbres.

Espadaler ha explicat que la situació per les ventades s'ha complicat al llarg del matí i ha decidit convocar una reunió del consell Assessor de protecció civil, format per departaments cossos d'emergència, i empreses concessionàries implicades, a dos quarts de les quatre de la tarda. En aquest reunió es podria decidir suspendre totes les activitats a l'aire lliure.

D'altra banda, el maquinista d'un tren de la línia R3 de Rodalies ha resultat ferit en descarrilar el comboi que conduïa a causa de la presència d'un arbre que havia caigut pel vent a les vies. El ferit ha estat traslladat a un hospital.

L'incident ha tingut lloc entre les estacions de Les Franqueses i Centelles i ha obligat a interrompre el servei entre aquestes dues estacions.

La circulació en aquesta línia està suspesa i la companyia està evacuant els passatgers que han quedat atrapats en trens que no poden continuar el seu recorregut.

D'altra banda, continua interrompuda la circulació a la línia R4 entre Sabadell Sud i Terrassa també per la caiguda d'arbres a la via.

En aquest tram, Renfe recomana utilitzar els serveis de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que enllacen Manresa, Terrassa i Sabadell amb Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

INFRAESTRUCTURES

Avança l’estació de l’L9 I l’L10 a la plaça Maragall

Barcelona
Informació especial

La Universitat de Girona incrementa la seva oferta acadèmica

Estat Francès

Esclaten violentes protestes a Martinica per l’augment del cost de la vida

Barcelona
Successos

Justícia convoca una reunió d’urgència arran del suïcidi d’un pres a Lledoners

Barcelona

La Taula de Mobilitat i Ús Públic de la Garrotxa reivindica el bus Rumbus

LA GARROTXA
la crònica

Les delícies de la cuina d’aprofitament

L’AENTEG trasllada la seva seu i estrena identitat corporativa

GIRONA
SOCIETAT

Trànsit preveu que 460.000 cotxes sortiran de l’àrea de Barcelona en un pont de la Mercè marcat per la pluja

BARCELONA
ciència

La UB i el VHIR s’alien per crear pell humana bioimpresa

Barcelona