Vallès Oriental

L’‘Street Food’ arriba a la fira dels torrons de Llinars

La Fira del Torrons de Llinars aquest any anirà més enllà del que històricament ha estat el motiu principal de la mostra i s’ampliarà a altres ofertes gastronòmiques.

D’aquesta manera, juntament amb les parades de torrons, productes gastronòmics i nadalencs, i la mostra d’oficis tradicionals, a la fira, que tindrà lloc els propers 6 i 7 de desembre, també hi haurà un Street Food. Una proposta molt de moda en fires i actes que consisteix en caravanes que serveixen menjar. Entre les propostes destaquen la caravana de la Reina Croqueta, Food’n Roll i Mariaunacrep.

Amb tot, no es descuidaran els orígens de la fira, amb quatre parades de torró artesanal: Vallflorida, de Santa Maria i Sant Esteve de Palautordera; Rodellas, de Sant Celoni, i les pastisseries Esteva i Pou, de Llinars. En total, hi haurà una setantena de parades que se situaran a la plaça dels Països Catalans, de Llinars.

D’altra banda, els organitzadors de la mostra –la Unió de Botiguers, Comerciants i Professionals de Llinars de Vallès (UBIC) i l’Ajuntament– han preparat activitats per dinamitzar la mostra. Dissabte a 2/4 d’11 del matí els trabucaires donaran el tret de sortida de la XVIII edició de la Fira dels Torrons. El mateix dissabte a la tarda també hi haurà una xocolatada infantil i una exhibició de hip hop, street-dance i break-dance. A la nit, a la Sala, se celebrarà el concert de Paquito Groove Band i el saxofonista Dani Pérez. Entre les activitats de diumenge també hi haurà una caminada popular, un cercavila de gegants, un dinar popular, el sorteig d’obsequis de l’IBIC, l’espectacle itinerant Les Nòmades i l’actuació de Joan Pera. A més, durant els dos dies que duri la mostra també hi haurà la possibilitat de provar autos de xoc ecològics.

D’altra banda, el restaurant Kubic s’ha sumat a l’oferta amb uns menús expressament preparats per a l’ocasió que consisteixen en plats elaborats amb torrons. S’hi pot trobar botifarra de torró i bolets, espaguetis al pesto amb torró o crema de carbassa amb galeta de torró, entre d’altres.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona