Societat

Cartell pop per a la Fira del Farro de Bianya

És obra de l'artista olotí Quim Domene

Se celebrarà l'1 de febrer

El famós pot de tomata Campdell's del creador de l'art pop, Andy Warhol, ha estat personalitzat per l'artista olotí Quim Domene per fer el cartell de la Fira del Farro de la Vall de Bianya (1 de febrer). És una fira en què el blat de moro i la farina de blat de moro, el farro, són els protagonistes. Un total de disset restaurants participen en el sopar de degustació de plats en què el farro és l'element indispensable, amb propostes clàssiques com el farro amb llardons de la mocada i d'altres de més agosarades, com un taco de farro amb royale d'ànec a la tòfona. La fira es pararà a la urbanització de l'Hostal Nou i, a part de les parades de farro i de productes artesans, hi haurà una vela per a degustacions, una exposició d'animals de granja i veïns de la vall faran escenificacions de feines del camp. Tothom qui ho vulgui podrà desplaçar-se en trenet turístic i fer passejades a cavall d'un ase. Al centre cívic, hi haurà l'espai de tallers gastronòmics i el gastrònom Pep Nogué hi protagonitzarà demostracions de l'anomenada Cuina del Farro.

D'entre les activitats de la fira, destaquen l'estrena de la música del gegant Farrus Tremendus, creada pel Cuartet de Bianya, i les xerrades del forner del poble Esteve Ayats i del curandero del ferro Xevi Plujà, que també exposarà eines del camp en miniatura. Es farà també un exposició de cotxes, a càrrec del Motor Antic Garrotxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia