Osona/Ripollès

Tavèrnoles Actiu proposa a CiU presentar-se en una llista unitària

El grup de l’oposició Tavèrnoles Actiu proposa a l’actual equip de govern, de Convergència i Unió, presentar-se a les eleccions amb una llista unitària. Estan esperant la resposta de l’actual alcalde, Carles Banús, que els havia proposat de formar co

  • VÍDEO: 191742

L’actual equip de govern de Tavèrnoles, de Convergència i Unió, i el principal grup de l’oposició, Tavèrnoles Actiu, amb tres regidors cadascun, estan valorant la possibilitat de presentar-se a les eleccions amb una llista única. Ho va explicar al programa ’Municipals 2015’ d’EL 9 TV la candidata de la formació independent, Pilar Muntal, que està esperant la resposta de l’actual alcalde i candidat de CIU, Carles Banús. En cas de guanyar, Banús i Muntal es repartirien l’alcaldia, dos anys cadascún.

En els comicis del 2011, que es van plantejar com un referèndum pel que fa el model de planejament urbanístic que defensava cada grup, CiU va guanyar per nombre de vots però les dues formacions van empatar pel que fa els regidors, tres cadascun. Tavèrnoles Actiu va ser molt crític amb el pla parcial per construir una escola de l’Opus Dei als Plans de Can Riera, i amb la requalificació de la urbanització de Fussimanya, totes dues qüestions contemplades al POUM, que finalment es va aprovar amb els vots dels tres regidors de CIU i el regidor d’ERC, i amb dues abstencions i un vot en contra dels tres regidors independents.

Muntal s’estrena com a cap de llista tot i que té una àmplia experiència com a regidora. Al 2003 i al 2007 va entrar com a regidora per ERC i al 2011, va pariticipar en la creació de la formació independent Tavèrnoles Actiu. Un dels principals reptes de cara el nou mandat és potenciar la participació ciutadana, sobretot en l’àmbit dels pressupostos.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Gastronomia catalana, la que ho aprofita tot

Barcelona
Joan (Nani) Mora
Cap de l’oposició d’ERC a Sant Andreu de Llavaneres

“Veiem com tot el que tenia la marca d’ERC s’està aturant”

Sant Andreu de Llavaneres
ADMINISTRACIONS

El Maresme se sent exclòs del pla de barris

MATARÓ
ciència

Asfalt autoregeneratiu i altres avenços tecnològics per a més seguretat a les vies

Tarragona
gastronomia

Cinc restaurants, un menjador escolar i dues escoles de cuina, a l’Slow Food

sant sadurní d’anoia

Un pèsol per col·locar

sant andreu de llavaneres
Societat

Es presentarà una moció al ple per parlar de l’alberg de Badalona

Badalona
ADMINISTRACIONS

L’Ajuntament de Lleida serà part en la causa dels robatoris a l’Horta

LLEIDA
societat

Els càmpings de la Costa Brava, principal allotjament turístic català

roses