Societat

Tractorada contra la introducció de fauna salvatge

L'Associació de Ramaders del Pallars ha organitzat per demà una tractorada de protesta contra les polítiques de reintroducció d'espècies salvatges al Pirineu. A més de la reintroducció d'espècies que els ramaders consideren perjudicials per a les seves explotacions, l'associació de ramaders també es queixa dels plans de desenvolupament rural (PDR) que impulsa la Generalitat de Catalunya. La tractorada recorrerà el tram de l'N-260 de Sort a Gerri de la Sal. La manifestació començarà a les dues del migdia al poliesportiu de Sort i està previst que arribi a Gerri de la Sal a les set del vespre, aproximadament.

Els ramaders han portat la seva queixa al Síndic de Greuges. Segons l'associació ramadera, la introducció per part de l'administració de voltors i guineus i de l'ós bru està provocant un augment dels atacs als ramats. El darrer episodi va ser a final de març, a Rialp. Segons l'associació, un bandada de voltors va matar una vaca que havia donat a llum a través de cesària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia