Vallès Oriental

FESTA MAJOR DE GUALBA

Torna l’esperat Humor amarillo de Gualba

Renoven la gimcana que s’anomenarà Humor gualbenc, a Can Figueres

La festa major de Gualba presenta aquest any una renovació pel que fa als actes organitzats pels joves del poble. Fa uns dos o tres anys aproximadament, els joves organitzaven una gimcana anomenada Humor amarillo, nom que van treure del famós programa de televisió.

Al solar on la feien cada any hi van edificar i van haver de deixar-la de fer. Aquest any, però, han decidit organitzar una gimcana semblant, però apropant-la una mica més al poble, l’Humor gualbenc.

Aquest conjunt de proves es faran el diumenge dia 16 a les 5 de la tarda, al camp de futbol de Can Figueres. Allà no hi podran fer forats com feien els anys anteriors ni segons quines proves, per no fer malbé el camp, però des de la comissió de festes dels joves n’han renovat algunes per adaptar-les al nou terreny. “Hem fet proves per riure, passar-ho bé i emmerdar-se”, explica Ariadna Gespí, membre de la comissió de festes dels joves.

Hi haurà proves de tota mena, d’agilitat, de buscar coses pel poble, d’arrossegar-se per terra, i coreografies. Hi poden participar un màxim de 10 equips formats per entre 6 i 10 participants. L’única condició per poder participar-hi és ser major de 16 anys, inscriure’s abans del dia 13 a l’Ajuntament i tenir moltes ganes de passar-ho bé i d’embrutar-se.

La puntuació que obtingui cada grup dependrà del tipus de prova. N’hi ha algunes que s’han de fer en equip i d’altres de manera individual. Han organitzat 10 proves individuals perquè cada vegada hi participi un nou membre del grup. Es poden obtenir un màxim de 10 punts a cada prova i 150 punts en el total de la gimcana. Algunes proves, com la de fer una coreografia, seran valorades per un jurat que decidirà quin ha estat l’equip que ho ha fet millor i els donarà la puntuació que cregui oportuna.

PINTURA I AIGUA

Durant la festa major de Gualba es podrà veure una gran guerra d’aigua i pintura de què pot formar part tota la gent del poble. Can Figueres serà l’escenari d’aquesta batalla plena de colors que es farà el divendres dia 14 a la 1 del migdia.

Es formaran dos equips amb la gent que hi participi, no hi ha mínim d’edat ni màxim de gent, els participants només han de portar una samarreta blanca per poder tacar-la. Els grups es faran de manera aleatòria, no hi ha ni colles ni equips establerts amb anterioritat, es repartiran els participants quan arribin al camp de futbol de Can Figueres.

La prova consisteix a atacar l’equip contrari amb aigua i pintura. Un cop fets els equips es repartirà als participants el material per començar la guerra. L’equip que tingui les samarretes més seques i menys tacades de pintura es proclamarà guanyador de la prova.

La notícia completa a El 9 Nou


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Sanció de 900.000 euros a Renfe per l’avaria de Gavà de fa un any que Adif va atribuir a un llamp

barcelona

Fan una estada al Trueta per identificar necessitats clíniques

girona
Infraestructures i serveis

Les obres d’adaptació a l’intercanviador de Verdaguer començaran a la tardor

Barcelona

El paper dels mercats per anar cap a un sistema alimentari sostenible

GIRONA
Medi ambient

Fomenta el reciclatge de l’oli domèstic amb una campanya als centres cívics

Lleida

Enderroquen l’edifici de l’Escola de Vela de Platja d’Aro

PLATJA D’ARO

Campclar i Sant Salvador, els barris més preocupants per a la Guàrdia Urbana de Tarragona

Tarragona

Descobreixen les restes d’un poblat visigot al jaciment dels Sants Metges

SANT JULIÀ DE RAMIS
ADMINISTRACIONS

L’Estat bloqueja el conveni i no ha transferit els diners per a la mobilitat del Maresme, segons Territori

EL MASNOU