Parèntesi i arrancada

A punt per encarar la trepidant recta final de la temporada, la majoria de colles van gaudir d'un cap de setmana de descans que ha deixat un rànquing pràcticament sense canvis. Tan sols els Castellers de Barcelona, amb la diada de festa major a les Corts, han trencat la monotonia. Després de molt de temps seguint les petjades dels Castellers de Sants, finalment els han superat gràcies a coronar el pilar de set i descarregar per segon cop en la seva història el quatre de vuit amb el pilar.

Sants, però, trepitja fort, i té una gran oportunitat per respondre aquest cap de setmana, ja que celebra la diada de la colla. La tranquil·litat de la classificació s'acabarà, doncs, la setmana que ve: amb les importants actuacions a Sants i al Vendrell de segur que, a més dels borinots, Joves de Valls, Jove de Tarragona, Nens del Vendrell, Minyons de Terrassa i Castellers de Lleida sumaran un bon grapat de punts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.