Societat

Turisme

Els pobles de la Mar d'Amunt reforcen l'aposta gastronòmica

Llançà, Colera i Portbou tanquen demà les I Jornades del Peix de Palangre

L'aposta de Llançà, Colera i Portbou d'organitzar per primer any dues campanyes gastronòmiques, –l'una dedicada a l'escamarlà al juny i l'altra, la del peix de palangre que es desenvolupa actualment–, ha complert els objectius i ha permès atreure una clientela de proximitat (també del Rosselló) que ha allargat la temporada turística en aquests municipis. Joan Carles Mora, regidor de Promoció Econòmica de Llançà, calcula en un miler el nombre de reserves als restaurants que van participar a la campanya gastronòmica del juny i apunta que la campanya del peix de palangre també compleix les expectatives. Segons Mora, el servei dels restaurants, basat en la col·laboració amb la confraria de pescadors i combinat amb activitats paral·leles organitzades per l'Ajuntament, ha permès consolidar una oferta específica del territori i els seus productes locals. Demà diumenge, serà l'últim dia de les I Jornades del Peix de Palangre als restaurants Can Quim, el Vaixell, els Pescadors i Miramar, de Llançà; Totsompops, de Colera, i l'Ancora, de Portbou. Per tancar la temporada, dimecres passat els cuiners llançanencs es van reunir a la platja de la Farella per compartir un tradicional suquet de llenya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.