Urbanisme

Palafrugell habilita un nou aparcament

Estan condicionant l’esplanada entre la policia local i el Centre Municipal d’Educació

El govern de Palafrugell continua generant noves bosses d’aparcament en espais lliures i ha emprès obres per millorar i condicionar l’aparcament que està situat entre la seu de la policia local i l’entorn del Centre Municipal d’Educació, a l’avinguda García Lorca. Les obres tenen un termini aproximat d’un mes, de manera que haurien de quedar enllestides al llarg del mes de març, i un cost d’uns 100.000 euros.

Aquesta esplanada estava sense asfaltar, tot i que ja era utilitzada per molts veïns de la zona per aparcar-hi els vehicles. La configuració del terreny, irregular, i el fet que era un espai amb molt de pas feia que els cotxes hi aparquessin sense ordre i de manera caòtica en moltes ocasions.

Ara, l’objectiu d’aquesta obra és millorar i arranjar l’aparcament per poder establir unes places ordenades d’aparcament, tot respectant al mig un espai de pas per als vianants que transiten entre l’avinguda García Lorca i el Centre Municipal d’Educació.

Aparcaments perifèrics

Segons el regidor d’Obres, Lluís Ros, “això permet ordenar un espai molt proper al centre que utilitza molta gent, i al mateix temps s’ofereix un aparcament amb unes millors condicions que no pas les que hi havia fins ara”.

Aquest espai se suma als que s’han habilitat recentment a l’escola Barceló i Matas o a l’entrada de l’autovia de Calella. I aviat, també, preveuen ampliar la bossa de pàrquing a l’entorn de l’edifici de l’antiga Energia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia