Societat

Un incendi forestal obliga a tallar l'N-340 a l'Ametlla de Mar

El foc, que encara no està controlat, ja hauria afectat 33 hectàrees de vegetació

Els veïns de l'urbanització de Calafat són confinats a les seves cases i s'evacua un mas de la zona

La carretera N-340 es troba tallada a l'Ametlla de Mas (Baix Ebre) a causa d'un incendi forestal que crema des d'aquest dilluns a la matinada a Calafat. El foc se situa en una zona entre la carretera N-340 i l'autopista AP-7, a prop del barranc del Cap del Terme, i ja hauria afectat ja una superfície de 33 hectàrees de vegetació.

Segons informen els Bombers de la Generalitat, el cap de l'incendi es troba estabilitzat a tocar de la carretera. Els esforços se centren ara en el flanc esquerre, al barranc del Cap de Terme, on falten pocs metres perquè els Bombers aconsegueixin tancar línia. Cinc dotacions terrestres i set mitjans aeris del cos d'emergències treballen per extingir el foc.

El Sistema de Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat una ambulància al lloc dels fets per si calgués assistència mèdica, tot i que de moment cap persona ha resultat ferida. Com a mesura de prevenció s'ha donat ordre de confinament als veïns de la urbanització de Calafat i s'ha evacuat un mas de la zona. .

La carretera N-340 està totalment tallada entre els quilòmetres 1113 i 1130 i es fan desviaments cap a l'A-7.

La Direcció General de Protecció Civil (DGCP) haactivat la Prealerta del Pla d'Incendis Forestals de Catalunya (Infocat).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia