Un jutge interroga l'alcaldessa de Mollerussa per diverses adjudicacions

El jutjat d'instrucció número 4 de Lleida va interrogar ahir l'alcaldessa de Mollerussa, Teresa Ginestà (PSC), en relació amb la querella presentada per l'exarquitecte municipal contra ella i tres càrrecs més de l'Ajuntament. En la querella s'acusa l'alcaldessa de diverses irregularitats urbanístiques: adjudicar unes obres a una empresa de Mollerussa tot i que en el concurs d'adjudicació havia quedat en segon lloc en puntuació; adjudicar a un promotor local la construcció d'un grup d'habitatges socials tot i que el mateix promotor tenia obert un expedient de l'Ajuntament per obres irregulars; legalitzar com a habitatges els altells construïts de manera irregular a la població, i intentar que l'arquitecte municipal signés a favor de procediments irregulars sobre els quals havia presentat un informe negatiu. L'afer del altells, de fet, va fer trencar el govern municipal: el grup d'ERC ho va denunciar i va sortir del govern, deixant Ginestà i el PSC en minoria.

Ginestà ha refusat les acusacions de l'exarquitecte, Xavier Martínez, i ha defensat que la tramitació dels procediments ha estat «impecable».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona