Administracions

Gemma Capella és des d'ahir alcaldessa d'Alforja i Roger Queralt, nou regidor

La número 2 de la llista del PSC es va convertir ahir en l'alcaldessa d'Alforja després de la mort de Josep Viñas, fa dues setmanes, a causa d'una malaltia. Gemma Capella, de 35 anys, casada i amb dos fills, agafa les regnes de l'Ajuntament en un moment que hi ha a debat l'elaboració del pla d'ordenació urbanística municipal -que s'hauria d'aprovar el juny- i l'actitud contrària davant la zona de desenvolupament prioritari per als parcs eòlics.

Capella va ser escollida ahir en el desenvolupament d'un plenari municipal extraordinari que omplia la sala de plens amb representants com el delegat del govern, Xavier Sabaté, o el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu. L'alcaldessa assumeix la regidoria de Governació i manté les d'Educació i Serveis Socials, de les quals ja s'ocupava fins ara, mentre que traspassa la de Salut a Roger Queralt, que també entra com a regidor, en el seu cas, de Mobilitat. Capella va tenir el suport dels companys d'ERC, amb la qual es manté el pacte de govern que va permetre que entressin per la porta gran del consistori i en coalició en les últimes eleccions municipals del 2007, desplaçant CiU del govern. Capella lamentava les circumstàncies en què ha hagut de convertir-se en l'alcaldessa del municipi, però diu que mantindrà una línia «continuista» i que cal treballar fort perquè «hi ha molta feina a fer».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona