Administracions

BADIA DEL VALLÈS

Les taxes municipals es congelaran l'any vinent

L'equip de govern de Badia (PSC) va tirar endavant la seva proposta de congelació de les taxes municipals durant el 2011 amb els suports de CiU i el PP i l'abstenció d'ICV-EUiA. El tinent d'alcalde d'Hisenda, David Sanuy, va justificar que ho fan perquè “moltes famílies estan passant per veritables problemes per tirar endavant”, i per això també mantindran totes les bonificacions sobre els tributs vigents aquest 2010.

L'únic vot contrari a les noves ordenances fiscals va ser el dels regidors de l'Alternativa d'Esquerres per Badia, crítics perquè l'equip de govern no ha admès les seves propostes i va iniciar la negociació dels tributs i el pressupost de 2011 a l'octubre “i no a principis d'any”.

A causa de la congelació de la pressió fiscal, Sanuy va anunciar que els obligarà a ajustar encara més el pressupost municipal per a l'any vinent, però, malgrat això, va dir que l'objectiu és “mantenir i millorar els serveis que s'atorguen a la ciutadania”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.