Administracions

sant vicenç de montalt

Faran una passera per a vianants al pont de l'autopista

Serà la principal inversió, amb més de 300.000 euros, que preveu el pressupost municipal per al 2011

La construcció d'una passera per a vianants al costat del pont que passa per sobre l'autopista C-32 serà la inversió estrella de Sant Vicenç de Montalt per al 2011, tal com preveu el pressupost municipal per a aquest exercici. L'obra, pendent encara del projecte definitiu, està pressupostada en més de 307.000 euros. L'altra gran inversió prevista és el pagament –més de 383.000 euros– de la urbanització que es va fer al sector de Can Rams.

El total del pressupost de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt assoleix els 7,6 milions d'euros, un 4,1% més baix que el de l'any passat. Els números municipals es van aprovar amb els vots a favor de l'equip de govern (CiU, PSC i AxSV) i del PP. ERC i Anem, en canvi, van optar per votar en contra de la proposta.

El regidor de Gestió Econòmica, Lluís Bisbal (PSC), va qualificar els comptes municipals “d'austers i marcats pel rigor i la reducció de costos”. Bisbal, a més, va explicar que disposen de més de mig milió d'euros de la venda de la finca de Can Delàs per poder finançar actuacions.

D'altra banda, tan ERC com Anem van coincidir a reclamar més partida pressupostària per poder desenvolupar polítiques socials, i així van justificar el seu vot contrari.

LA XIFRA

7,6
milions d'euros
és el total del pressupost municipal de Sant Vicenç de Montalt per a l'any 2011.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.