Administracions

L'Ajuntament i les gasolineres arriben a un acord

Les converses garanteixen el subministracment al parc de vehicles municipals

El regidor delegat d'Economia i Hisenda, Víctor Borràs, ha negociat una acord amb les dues empreses de subministrament de combustible de la flota de vehicles municipals per tal de determinar els trams de pagament del deute pendent acumulat des de l'anterior legislatura fins estos moments.

El regidor ha assenyalat que “el passat mes de juny, el govern actual ja hagué d'abonar de forma urgent el pagament del subministrament de combustible corresponent al primer trimestre d'este 2011, que encara estava pendent”.

L'Ajuntament ha negociat un acord amb les dues gasolineres per concretar la forma de pagament fins acabar el 2011, i així poder fer front a l'abonament del segon trimestre, corresponent a l'anterior legislatura, i el tercer trimestre d'enguany. La intenció del govern, segons ha confirmat el regidor és arribar a un conveni global pel pròxim exercici de 2012 i tractar d'aconseguir una reducció en les despeses de combustible.

Però a més d'això, el responsable de l'Economia i l'Hisenda, ha indicat que “l'acord és una actuació mes del govern actual, que te com a objectiu acurtar i garantir els proveïdors el pagament dins d'un termini que s'accepta com a normal. El govern municipal és conscient de les dificultats que travessen les empreses del poble i, en conseqüència dedicarà els màxims esforços perquè el pagament a curt termini siga la norma en l'actual legislatura”.

El deute pendent amb les dues gasolineres subministradores de la flota de vehicles municipals arriba a hores d'ara a uns 40.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.