Administracions

L'Ajuntament de Villalonga baixa les taxes del fem i de les terrasses dels bars

Le diferència d'un any per a un altre és de més de 30 euros per habitatge

El Consistori ha aprovat en sessió plenària una rebaixa significativa de la nova taxa de fem que es veurà reduïda dels 105 euros d'este any als 70 euros per habitatge.

Un percentatge d'esta baixada es deu a que una part del servei el prestarà i cobrarà el consorci del fem a partir del proper mes de juliol, un altre percentatge és com a conseqüència de l'esforç que els veïns estan fent per incrementar el reciclatge. A mesura que la gent es consciència i s'acostuma a reciclar, el fem que es genera és inferior i es redueixen els costos que s'han de repercutir en els veïns. La votació per tal de baixar el fem va comptar amb el vot favorable dels dos grups que integren l'equip de govern, PSPV i Bloc-Compromís i el vot en contra del Partit Popular.

Així mateix, l'Ajuntament va aprovar per unanimitat la taxa que grava les terrasses dels bars i cafeteries, reduint-la significativament fins als 40 euros per taula i any amb l'objectiu d'ajudar a dinamitzar l'economia i no gravar en excés una activitat econòmica com la dels bars.

Per últim, es van aprovar per unanimitat dos operacions d'endeutament per poder fer front a una part de les factures endarrerides de la legislatura anterior i que es deuen a proveïdors i contractistes per import de 135.000 €.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.