Administracions

maresme

Cabrils recupera la brigada municipal

El govern municipal de Cabrils (CiU, PP i VIC) està fermament decidit a recuperar la brigada municipal, que en el mandat passat va ser externalitzada. Era un dels principals punts del programa electoral de CiU i VIC i ara sembla que es farà efectiu. El pressupost del pròxim any preveu la inclusió de fins a set treballadors, just quan els ajuntaments estan aprimant les seves plantilles. “Amb la incorporació dels treballadors, deixarem de pagar el servei a un privat i estalviarem uns 75.000 euros”, explica el tinent d'alcalde de control pressupostari, Alfred Serrano (VIC)

Segons apunten fonts municipals, el govern ja disposa d'un expedient per poder suspendre el contracte amb Fomento de Construcciones i Contratas, l'empresa que ara mateix realitza les tasques de la brigada. “Estan deixant de cobrir les baixes i la qualitat del servei és molt qüestionable”, comenta Serrano.

Cal recordar que l'externalització va ser un dels capítols més polèmics de l'anterior govern local tripartit i que va quedar palès amb les protestes en el ple i denúncies davant dels tribunals per part de CCOO.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.