Administracions

Tavernes acull tres jornades del Pla de Mobilitat Sostenible

Es tracten de tres jornades que conviden a la reflexió de la mobilitat en entorns més pròxims i en connexió amb la salut pública

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana i l'equip redactor del Pla de Mobilitat Sostenible, Siete Arquitectura Más Ingeniería, celebrarà unes jornades obertes a tot el públic interessat, dins del marc d'elaboració d'aquest pla, que permet el debat i la reflexió entorn del present i futur de la mobilitat en el municipi de Tavernes.

Les jornades al voltant de les “idees i paraules en el Pla de Mobilitat Sostenible” tindran lloc els dies 19 i 26 de gener i 1 de febrer en la sala de plens de l'ajuntament a partir de les 19.30 hores. L'estructura està plantejada en dues conferències per jornada i un torn posterior de preguntes conduït per un moderador. Entre altres, s'hi tractaran temes com introducció al concepte de mobilitat sostenible, experiències en mobilitat en altres entorns pròxims, evolució de l'espai públic a Tavernes en els darrers anys, salut pública, accessibilitat, cohesió social, contaminació atmosfèrica, desenvolupament econòmic, ús de la bicicleta, rutes escolars, etc.

A més, hui dilluns 16 de gener, està previst donar compte a la corporació municipal en el Ple de l'Ajuntament del decret d'Alcaldia sobre el compromís de dur avant les mesures proposades pel Pla de Mobilitat Sostenible del municipi de Tavernes de la Valldigna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.