Administracions

Es destrueixen llocs de treball a l'ajuntament d'Onil

La denuncia del fet la realitza els representants dels treballadors municipals

Unes deu famílies s'hi veuran afectades per aquesta mesura qualificada com a “desficaciada”

En la Mesa de Negociació celebrada recentment, el regidor de recursos humans no acceptà cap al·legació de les formulades pels representants dels treballadors i anuncia que s'eliminaran 10 llocs de treball de la plantilla municipal.

S'ha de dir que el Pla de Recursos Humans aprovat pel PP al plenari celebrat a finals del mes de juliol, fou contestat per més de 20 al·legacions. També s'ha de tenir en consideració que en la Mesa de Negociació del passat 17 de setembre, es van desestimar totes les propostes presentades i el PP va aprovar amb el vot en contra dels representants dels treballadors municipals, Comissions Obreres, UGT i SPPLB, el Pla d'Ordenació de Recursos Humans.

Així les coses, d'ací a poc, el 15,39% de la plantilla municipal restarà a l'atur i amb aquesta mesura, es ressentiran els serveis municipals. Dit això, s'ha d'afegir que al text del Pla de Recursos Humans, s'apunta que en cas de necessitat, hi haurà serveis que s'externalitzaran i s'hi atorgaran a empreses privades.

L'amenaça resta en l'aire i mentre sindicats i afectats presentaran recursos contra aquestos acords, la municipalitat ha decidit tirar pel dret i portar endavant l'acomiadament d'aquests 10 treballadors municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.